Administratief bediende Logistiek | Verrebroek

Sector: Transport & Logistiek
-
Talenkennis: NL
Solliciteer hier

Bedrijfsvoorstelling

Dankzij onze 60 jaren ervaring en state-of-the-art machines kom je terecht in een gedreven en open familiebedrijf! We zijn specialist in België op gebied van 3 grote divisies, Aannemingsbedrijf Aertssen, Aertssen Kranen, Aertssen Transport en Logistiek. Wij verzorgen de meest uiteenlopende projecten! Naast onze activiteiten in België zijn wij sinds een 15-tal jaren ook een vaste waarde in het Midden-Oosten. Dankzij ons hoogtechnologisch machinepark en 1500 gespecialiseerde medewerkers zijn wij in staat steeds een optimale service aan te bieden!

Onze medewerkers zijn goud waard. Het is de combinatie van mensen, machines en kennis die het ons mogelijk maken de beste te zijn in wat we doen.

People, Power and Passion to build on!

Functieomschrijving

  • Je staat in voor een correcte stockregistratie van goederen. (voor deze goederen behartig je het volledige inbound- en outboundproces. (transport, administratie, douane, eindfacturatie)) M.a.w. je behandelt dossiers van A tot Z.
  • Je zorgt voor een tijdige, klantvriendelijke en correcte informatie-uitwisseling met de klant. 
  • Problemen beschouw je als uitdagingen en tracht je pro-actief op te lossen, met ondersteuning van de team coördinator.
  • Je rapporteert dagelijks aan de team coördinator.

 

Profiel

  • Je hebt een dosis gezond verstand en een hands-on mentaliteit.
  • Je hebt een eerste ervaring opgedaan in een administratieve of logistieke rol.
  • Kennis van Incoterms, douane en forwarding in het algemeen is een must.

Aanbod

Bij Aertssen kom je terecht in een familiebedrijf met een collegiale sfeer. Verder kom je terecht in een hecht team en krijg je de nodige uitleg om je job optimaal te kunnen uitvoeren. Je mag je verwachten aan een competitief salarispakket aangevuld met extralegale voordelen (hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, smartphone, ...) en een mensgerichte aanpak.

Plaats van tewerkstelling

Bereken de route naar je werk
Interesse in een job als Administratief bediende Logistiek | Verrebroek?
Solliciteer hier Keer terug

Vragen

Sylvie Poissonnier - Talent Manager
03 561 00 33
Deel deze vacature:

Andere jobs